Ekologiska kroppsprodukter. Har ni testat kroppsprodukterna från John Masters Organics? Om inte, har du chansen nu eftersom jag har tagit in massa härliga kroppsprodukter i min ekologiska shop! Och för dig som inte vill ha produkter med dofter, finns det helt doftfria alternativ. Spana in dem här.

Nathalie_Bond

Ekologisk kroppsvård. Så har brittiska Nathalie Bond hittat till Sverige. I sortimentet hittar du olika kroppsprodukter som kroppsolja och tvål. Spana in dem här. 

le_soap

Ekologisk handtvål. Detta är svenska Le Soap som gör tre olika flytande tvålar som är ekologiskt certifierade. Och där två kronor av varje såld produkt går till Bris. Kolla in dem här.

organic_makers

Naturliga råvaror. Svenska Organic Makers har lanserat spännande nyheter i sin shop; mineraler som man kan blanda till eget mineralsmink. Spana in sortimentet här.

kjaerweis_trio

Ekologisk makeup. Äntligen har vi lanserat de nya färgerna från Kjaer Weis i shopen! Jag är särskilt förtjust i den nya ögonskuggan Transcend. En perfekt färg, om ni frågar mig 😉 Men läppfärgen Captivate är också riktigt snygg. Hela sortimentet hittar du i min shop här.

Hannah Sjöström

Foto: Henry Lundholm.

Media. För er som är lite nyfikna på mig och hur jag tänker kring miljön, spana in den här intervjun med mig på bloggen Husligheter. Där blev jag utsedd till (förra) veckans Miljöinspiratör! Här kan du läsa den.

Skärmavbild 2016-01-29 kl. 00.05.10

Ekologisk salong. Så har jag upptäckt en ekologisk skönhetssalong på Södermalm i Stockholm med det fina namnet Pretty Organic. De arbetar med produkter från Care of Gerd, Di Tchón och Me Anima. Kolla in här.

Titta in i morgon igen. Då har jag en riktigt kul nyhet att berätta! 

English: Hello green news!