Naturligt serum. Detta serum från svenska naturliga och ekologiska märket M Picaut har fått många hyllningar och jag förstår det!

 

  • Vad: M Picaut, Hydra Miracle Serum, 30 ml, 699 kronor.
  • + Snygg flaska i glas med pipett. Och så M Picauts starka logotype och formspråk. Så bra jobbat med att skapa en helt tidlös design. Innehåller en småseg genomskinlig gelé som är fri från doft, men man kan ana någon slags växtdoft som är väldigt svag. Själva gelén är lätt i konsitensen, lätt att massera in på rengjord hud och det känns genast återfuktande. Det känns också liksom avsvalkande. En del serum stramar upp huden riktigt mycket så att det nästan känns obehagligt, men inte denna. Den låser verkligen in fukt och håller huden riktigt fin och slät. Efter ett tag brukar jag applicera en dagkräm över, och då känns huden riktigt omhändertagen. Jag tycker främst det är på linjerna man ser att denna arbetar, inte så mycket på tex hudtonen. Men det finns också en annan fasthet i huden.
  • – Den håller ju inte huden toppenfräsch och uppstramad hela dagen. Men säg det serumet som lyckas med det? Och jag hade hellre sett en pump till denna, tycker att det är svårt att få upp det ganska tjocka serumet med pipetten.
  • Betyg: 4.5.

M Picaut Serum

 

Läs mer: 

• Recension av min favorit-hudvård just nu; Time Miracle från Madara.

• Och en annan favorit från M Picaut – Cocoon Cream.

 

English: This serum from Swedish brand M Picaut is really good at locking in moisture, and keeping the lines away!