Ekologisk hårvård. Det vimlar inte av ekologisk styling för håret, men det kommer mer och mer! Dessa produkter testar jag i min page just nu:

 

Urtekram, Morning Haze, Spray Conditioner är ett spraybalsam som man kan använda i både blött och torrt hår. Håller ordning på flygiga hår och återfuktar torra hårtoppar.

Less Is More, Flower Whip är en stylingkräm som man kramar in i haddukstorkat hår och som tar bort friss och främst är tänkt för dig med lockar, men jag använder den före jag fönar håret – en ny favorit!

Rahua, Defining Hair Spray är en lyxig så kallad icke-aerosol hårspray som hjälper till att ge håret definition och stadga. Var inget superfan av deras andra spray, men denna är löftesrik!

Tabitha James Kraan, Dry Shampoo for darker hair, är ett torrschampo för mörkt hår i världens finaste förpackning! Har bara testat reseversionen, men den stora ströaren är ju betydligt enklare att använda.

Reverie, Rake i den svarta glasburken finns inte längre kvar i detta utförande. I glasburken finns en fastare stylingkräm som var lite mer som ett balm. Numera är Rake en lite lättare stylingkräm som kommer i tub.

Less Is More, Angelroot Volume Spray är en intressant sak! Det är en fönspray som man använder i håret före man blåser eller stylar håret och som ger volym i håret. Stärker och skyddar håret dessutom. Smart!

Bruns, Nr 14 Hårsufflé, är en stylingprodukt från det svenska företaget Bruns. (Min flaska är en provflaska som saknar etikett.) Denna är doftsatt med mynta och doftar ljuvligt! Används i håret före man fönar och stylar.

 

Återkommer med lite längre omdömen efter att jag har testat klart. Favorit just nu är Flower Whip från Less Is More som gör håret så mjukt och smidigt.

 

Läs mer: 

• Mina bästa hårvårdsprodukter från 2017. 

 

English: I’m testing these natural and organic hair styling products right now and it seems like the Flower Whip from Austrian brand Less Is More is my fave right now.