Ekologisk bodylotion. Phenomé är ett ganska lyxigt hudvårsmärke som gör fina naturliga produkter med ekologiska ingredienser. Jag gillar de snygga förpackningarna och även dofterna, som sticker ut och inte doftar precis som allt annat på den gröna marknaden. Phenomé köper du här.

Phenomé, Nourishing Body Emulsion, 200 ml, 295 kronor. Smart pumpflaska som dock doserar lite snålt, så man får pumpa några gånger för att få tillräcklig mängd. Ganska lös, men inte rinnig i konsistensen, och lite härligt klibbig. Ljus, nästan vit i färgen och doftar sött; vanilj och citrus i en härlig blandning. Riktigt härlig att smörja in i huden och krämen absorberas snabbt. Huden känns genast mjuk och omhändertagen och den känslan håller i sig länge. I vinter har denna räckt för att ta hand om mina torra smalben. Härlig och lyxig! Betyg: 4,5. 

Phenomé bodylotion

Phenomé, Wake Up Invigorating Sorbet, 200 ml, 295 kronor. Ganska fast kräm som doftar oerhört fräscht och friskt av verbena och citron. Lätt att smörja in och den omedelbara känslan är svalkande, huden tillförs fukt direkt. En perfekt after sun! Känns dock inte alls lika djupt vårdande som den andra lotionen men jag gissar att den är perfekt till sommaren. Denna ska också verka uppiggande, och det gör den verkligen, mest tack vare doften. Betyg: 3,5.

English: Review: Here are two really nice body lotions from Polish brand Phenomé. Love the bottles and the Nourishing Body Emulsion is a real treat for dry skin. Smells really nice too!