Ekologisk salva. Recension. Svenska True Organic of Sweden har än så länge lanserat multisalvan All You Need Is Me, och en deo är på väg. Salvan har marknadsförts som det ekologiska svaret på Elisabeth Ardens 8 Hour Cream. Och ja, det finns vissa likheter, främst att den har samma multi-effekt.

Innehåller ricinolja, bivax, olivolja, sheasmör, vitamin E och blåbärsolja. Jag skulle inte använda den som dagkräm, utan se den som en kompletterande salva att ta till vid särskilda behov. Tuben är gjord av sockerrör, så den kommer att brytas ned.

  • Vad: True Organic of Sweden, All You Need Is Me, 40 ml, 249 kronor. 
  • + Seg, tjock och ganska härlig konsistens. Den är fri från vatten och alkohol, så den är perfekt under vintern som salva på känsliga barnkinder för att undvika köldskador. Ljus, typ genomskinlig och funkar på det mesta. Jag har den på nagelband, torra händer, torra fötter och armbågar. Återfuktar, skyddar och ger genast hjälp till torr hud. När vi var på Gran Canaria i julas blev jag lite solbränd och då lindrade den omedelbart i ansiktet. Doftfri, vilket är bra för de som är känsliga. 95 % ekologisk.
  • – Den innehåller ricinolja som jag är känslig mot, så jag har den inte på läpparna. Doftar inte så härligt.
  • Betyg: 4.

English: This multi product from Swedish brand True Organic of Sweden is really good. Takes care of hands, cuticles, feet, winter cheeks and sunburned skin.