Ekologisk mascara – recension.

Jag vet att många av er är supernyfikna på mascaran från Rms Beauty och jag var också det. Makeupartisten Linda Öhrström sa att denna är bäst av alla ekologiska mascaror som hon har testat, så förväntningarna var höga.

Den första veckan bråkade jag jättemycket med den. Fick inte riktigt till det och kladdade mascara över hela ögat, typ. Men sen blev vi kompisar. Det gäller att inte ge upp i första taget.

Rms Beauty köper du här.

 

  • Vad: Rms Beauty, Mascara Volumizing, 4,8 gram, 310 kronor.
  • + Lång elegant hylsa och en fin och tät borste. Svart gucka som inte är för blöt. Ger snabbt svarta dramatiska fransar och med några drag med borsten så får fransarna också snygg längd och volym. Inga spindelben och släpper inget alls. Fransarna blir inte hårda, utan är bara skitsnygga hela dagen och hela kvällen. Klarar ett yogapass och en nattning med bravur. Jag är riktigt imponerad. Och känner kanske lite som Linda, att man inte behöver leta längre. Nu har jag hittat the one.
  • – Dyr. Och som sagt, den var lite bråkig at first.
  • Betyg: 5.

 

English: Review: This organic mascara from American brand Rms Beauty gave me a hard time the first week of testing. My eyes went all black and I didn’t get how to get long thick lashes. But after e few days we became best friends. This is the best organic mascara on the market!