Ekologiskt läppglans. Recension. Amerikanska Rms Beauty gör flera riktigt bra makeupprodukter. Detta är ett läppglans med färg som är riktigt skönt på läpparna. Det heter Rms Beauty, Lip Shine och nyansen heter Bloom.

Själva balsamet är fast, men guckan glider lätt och är inte hård, utan lätt att ta upp med fingrarna. Läppglanset ger lagom med färg och pigmenten är inte så starka, utan är mer som ett semifärgat glans. Just Bloom är en klar lite gammelrosa färg med en hint av skimmer som är helt perfekt nu under våren och sommaren. Älskar den verkligen, eftersom den inte skriker av färg, men ändå ser det väldigt chict ut och ger lagom med glans.

Känns mycket bra på läpparna och håller dem mjuka ett tag, torkar inte ut huden. Doftar inget, vilket är bra för de som är känsliga. Den här innehåller ricinolja som första ingrediens, en ingrediens som jag är känslig mot, men trots det är det inga problem för mig. Innehåller dessutom kokosolja, moringaolja, carnaubavax, kakaosmör, bivax, gotu kola, rosmarin, vitamin e samt jordmineraler. Alla ingredienser förutom vitamin e och jordmineralerna är ekologiska.

Jag är ju verkligen ingen läppglanstjej, men den här älskar jag. Jag skulle kunna bli en läppglanstjej! 😉

Här kan du köpa Rms Beauty.

Rms >Beauty Bloom

Läs mer: 

• Recension av färgat puder Tinted “un” Powder från Rms Beauty.

• Recension av Foundation “un” cover up från Rms Beauty.

• Recension av Volumizing Mascara från Rms Beauty.

• Recension av Buriti Bronzer från Rms Beauty.

• Recension av rouge och läppfärg, Lip2Cheek från Rms Beauty.

English: I’m totally in love with this lovely lip shine from American Rms Beauty, Lip Shine in the shade Bloom!