Ekologisk foundation. Jag hade sedan tidigare hört mycket gott om den här flytande foundation från australiska Zuii Organic, så förväntningarna var därför ganska höga. Jag blev inte besviken. Fullmatad med ekologiska vegetabiliska oljor och C-vitamin fungerar denna som en dagkräm och skyddar huden mot fria radikaler, smuts och avgaser och annat som “angriper” huden. Den hjälper alltså till att stödja huden och håller den fuktad precis som många andra ekologiska foundations. Spring och köp!

 

  • Vad: Zuii Organic, Certified Organic Flora Liquid Foundation, 30 ml, 275 kronor.
  • + Bra praktisk pumpflaska som doserar riktigt bra. Ett pump räcker för hela ansiktet. Ganska fast kräm som kommer ut och som är väldigt lätt att arbeta med. Jag använder pensel och det är väldigt enkelt att pensla ut krämen i ansiktet. Först känns nyansen alldeles för ljus för mig, men detta är en sån där smart foundation som anpassar sig efter ens hudton. Täcker alldeles lagom, men det går att arbeta på mer täckning. Jämnar ut hudtonen, ger lyster och om man  borstar på ett lager vanligt transculent puder över så håller sig huden matt och fräsch hela dagen. Jag tycker att huden får en fantastiskt fin finish! Utan puder över blir det aningens blankt, men nu under kalla vintern är det inga problem för mig. Doftar fräscht av ros. Helt klart en av de bästa foundations som finns på marknaden. Min nyans heter Natural Fair och beskrivs som mediumfärgad med rosa undertoner.
  • – Ett par gånger har pumpen strulat.
  • Betyg: 5 

zuii organic foundation

English: I love this organic foundation from Australian brand Zuii Organic. Gives me a flawless complexion, nourishes the skin and stays put all day and night. Wow!