Eko deo. Nu äntligen kära vänner har jag hittat en naturlig deodorant som jag kan lita på. De kommer från Flowers och finns i tre olika dofter.

1. Aprikosros: lite sötare, blommig och “flickig”.

2. Jord: mer unisex och tydligt “örtigare”. Innehåller eteriska oljor från bland annat patchouli, ylang-ylang och cederträ.

3. Dagens Början: frisk, lite tvålig och feminin.

  • Vad: Flowers, Deodorant, 60 ml, 119 kronor. 
  • + Goda dofter – helt naturliga – som funkar för de flesta. Håller en fräsch hela dagen och även om man svettas kommer det inga taskiga dofter. När man svettas blir det heller inga sunkiga dofter som “fastnar” i kläderna. Deon funkar hela dagen på jobbet med viktiga möten, på yogapasset på kvällen och hela natten på krogen (ja, alltså, i alla fall fram till 01 när jag klappar ihop 🙂 Dryga också, det behövs bara ett par “roll” i armhålan så har man tillräckligt. Jag har testat dessa dagligen i över en månad och jag känner mig säker hela tiden. Funderar på om denna inte är den bästa naturliga deon jag har testat någonsin.
  • – Torkar långsamt och kan ibland bli blöt igen i armhålan. Jord doftar bäst ur flaskan, men sämst i armhålan efter en lång dag.
  • Betyg: 4,8

 

English: Finally! An organic deodorant that works! Form Swedish brand Flowers.