Ekologisk deodorant. Visst är det svårt att hitta en som funkar. Men den här naturliga deon är lätt en av mina favoriter och även Care of Gerds egen storsäljare.

 

  • Vad: C/O Gerd, Eco Deodorant, Unisex, 60 ml, 169 kronor.
  • + Bra glasflaska med rollerball. Fräsch doft som går åt unisexhållet. Örtig och lite skog typ. Fri från aluminium, parabener och annat strunt. I armhålan blir deon först blöt, men den torkar efter ett tag och armhålan hålls torr länge. Det är det bästa med denna deo. Men även om man börjar svettas så doftar det inte sunkigt i armhålan, som vissa andra deos kan göra. Jag kan absolut använda denna till vardags, även på jobbet, utan att jag är orolig. Jag använde den på bröllop i lördags, tex, utan problem. En av de bättre deos jag har testat so far och jag kommer säkert att återvända till denna!
  • – Ibland, under riktigt hård press, sackar den ihop. (Kanske i kombination av något jag ätit?) Den hade gärna fått torka ännu snabbare. Och doften klingar av ganska snart.
  • Betyg: 4

 

Läs mer: 

• Recension av ekologiska och naturliga deos från Schmidt’s. 

 

English: This all natural deodorant from Swedish brand C/O Gerd is really working! I’ve been using it for work, play and gym and it really takes care of the sweat.