Ekologisk ansiktsolja. Lettiska Mossa gör plånboksvänlig effektiv hudvård och min kollega Annelie har hjälpt mig att testa den här ansiktsoljan. Hon var så nöjd att jag också blev sugen att testa. Jag återkommer med mina tankar längre fram.

 

Vad: Mossa, Vitamin Oil Cocktail Facial Oil, 30 ml, 149 kronor.

Den här ansiktsoljan blev snabbt en riktig favorit. Den gick snabbt in i huden utan att kladda och gjorde huden mjuk och återfuktad snarare än oljig. Funkar utmärkt att använda för sig själv och i kombination med dag- och nattkrämen från Mossa. Den innehåller tio olika oljor, bland annat från hallon och havtorn som är vitaminrika. Under vintern adderade jag även några droppar av oljan i mina BB-krämer och foundations för att vårda huden lite extra med bra resultat. Det kändes som att oljan gifte sig bra med alla olika typer av krämer. Jag blev lite ledsen när sista droppen använts – så den här kommer jag definitivt att köpa igen! Ecocert och riktigt prisvärd. Betyg: 4,5.

mossa_ansiktsolja

 

Läs mer: 

• Ansiktskrämer för yngre hud i budgetklassen från Mossa. 

 

English: Latvian brand Mossa makes certified organic and natural skincare that is effective but also very affordable. Like this facial oil!