Ekologisk dagkräm. Från Veberöd i Halland kommer märket C Skincare som drivs av supertrevliga hudterapeuten Christel Grünerwald. Jag har tidigare testat några av hennes kroppsprodukter och i sommar har jag testat denna ansiktskräm som passar blandhy, eller för dig som är inne i en obalanserad period.

Jag passar ofta på att använda just balanserande produkter på sommaren eftersom min hud gärna passar på att balla ur lite extra då 🙂

 

  • Vad: C Skincare, Balancing Face Cream, 50 ml, 215 kronor. 
  • + En smidig förpackning med sk airless pump, vilket innebär att allt innehåll kommer ut smidigt ur pumpen. Krämen är äggvit och halvfast, en klick på handryggen rinner inte utan sitter kvar. Doften är fräsch och samtidigt mild av mandarin – verkligen härlig sommardoft! Lätt att smörja in i huden och är verkligen balanserande. Har varit skön nu under sommaren och gett huden fukt, samtidigt som huden inte har blivit för “fet” och blank. Innehåller bland annat aloe vera, svart te och jojobaolja. Jag har använt den både som dag- och nattkräm och huden har känts riktigt bra dagen efter. (Jag har använt ett C-vitamin serum från Nouri under.) Otroligt prisvärd.
  • – Utan serum under känns den lite för klen. Man masserar in och sen känns huden stram och lite ofuktad ett tag, men det blir bättre efter någon timme. Under vintern skulle denna inte klara av min hud tror jag. Känns inte så lyxig, men jag tror att det är förpackningen som gör det.
  • Sammanfattning: En riktigt trevlig ansiktskräm som passar mig perfekt på sommaren när huden är lite “udda”, bibehåller fukten och håller huden mjuk och skön.
  • Betyg: 4. 

 

English: I’ve been using this balancing facial cream from Swedish brand C Skincare during summer and it has helped me keep hydrated and not to oily or heavy.