Naturlig skönhet. Så har nya numret av Expressens Allt om LCHF kommit ut i butik. I detta nummer intervjuar jag Kartika Luyet, kvinnan bakom Kure Bazar. Dessutom tipsar jag om läppcerat från svenska Naked Lips, hudlotion från Nonique (har inte testat denna själv, dock) och nya fina hårvården från Weleda. 

Sen tycker jag att ni ska piffa upp er med en body scrub från Sanctum, en fräsch tvål med pepparmint från Dr Brönner samt serum från S5 som ska fajtas med pigmentfläckar. Trevlig läsning! 

bild-858

Naturlig hudvård. Det är höst snart och i oktober brukar produkterna som stödjer olika bröstcancer-initiativ lanseras. Avedas handcreme stödjer forskning kring bröstcancer och innehåller bland annat rosmarin och mint.

Skärmavbild 2013-08-20 kl. 21.44.11

Ekologisk kurs. Minns ni det svenska märket Hermione som gjorde många fina ekologiska hudvårdsprodukter? Kvar finns grundaren Eva som håller kurser i hur man gör sin egen ekologiska hudvård. I höst är det dags för en kurs fokuserad på hand- och fotprodukter. Läs mer här.

sante

Ekologisk makeup. Har noterat att Sante har lanserat en fransnäring som med hjälp av naturliga ingredienser från björk, ska ge längre fransar. Någon som har testat? Finns hos softskin.se, som har pimpat sin shop!

ren_bb

Naturlig makeup. Så har det kommit ytterligare en naturlig BB Cream. Denna är från brittiska Ren och finns att titta närmare på här.

estelle

Ekologisk handcreme. Svenska Estelle & Thild lanserar snart en ny handcreme med sheasmör och mandelolja i pumpflaska. Mycket fin! Handcremen kommer i en duo med en handtvål. Estelle & Thild hittar du på Kicks, Åhléns och Sephora.

Skärmavbild 2013-08-23 kl. 22.41.53

Ekologisk shopping. En ny webbshop har sett dagens ljus: www.eko-ren.se. Här hittar du ekologisk hudvård, makeup och en del accessoarer. Och bland märkena syns bland annat Lotus, Moonsun och Living Nature.

salubritas

Ekologisk deo. Här är en ny deo som har hittat till Sverige, Salúbritas. Den kommer i flera doftvarianter, tex apelsin, rosmarin och pina colada (!). Kolla in hela sortimentet här. Har du testat?

English: Lot’s of new green products in Sweden!