Förra sommaren var jag på hotell Strandbaden i Falkenberg tillsammans med Nicolina Knapp som har tagit bilderna till min kommande bok “Hello Glow – vägen till strålande hud” som kommer ut på Norstedts förlag i mars.

havsbaden1

Hotellet är ganska nyligen omgjort och känns härligt art deco möter Hamptons möter Italien. Relaxavdelningen innefattar en inomhuspool, bar och här finns också tillgång till utomhuspoolen.

havsbaden4

Här har de sköna sängar som man kan ligga och vila i och bara softa.

havsbaden7

Så här skönt kan man ha det. Vi kom ned sent på kvällen och jag hoppade genast i poolen och låg sen och planerade alla bilder som skulle tas tillsammans med Nicolina. Jag längtar tillbaka för att njuta av detta ställe utan att jobba!

havsbaden2

I spa-avdelningen finns ytterligare en pool som är grund och mest för att man ska hänga och mysa i. Här finns också bäddar att ligga och slappa i, samt en bastu. Det finns även ett spa-ritualrum och eld-relaxrum men vi fotade aldrig där inne eftersom det är så mörkt. Det påminner lite om ett hammam och man kan få sig härliga kroppsbehandlingar där inne.

lobby_havsbaden

Hela hotellet är så härligt och den här lobbyn ser ju så inspirerande ut. Här fotade vi några bilder som dyker upp i boken.

havsbaden falkenberg

Att det ligger vid havet gör ju inte stället sämre på något sätt. Även om det inte var badväder när vi var där.

havsbaden_falkenberg

Härligt ställe. Och så tacksam att vi fick lov att fota där. Kommer bli så fint. :)

Spana in fler fina bilder från deras spa- och relaxavdelningar här.

 

Läs mer: 

• Nicolina Knapp fotade min bok och har gjort den här… 

 

English: Are you looking for a nice place for a weekend away? Head straight to Falkenberg and the Strandbaden hotel. It’s so nice.