Ekologisk bodylotion. Jag kan bli ganska tjatig på sommaren när det kommer till återfuktning. För ju mer man fuktar, desto snyggare blir ju huden. På sommaren älskar jag citrus – jag älskar citrus året om, men på sommaren känns just dessa bodylotions extra fräscha.

 

Weleda, Citrus Hydrating Body Lotion, 200 ml, 169 kronor. Smidig airless pumpflaska som är lätt att dosera ur. Krämen är halvfast och doftar ljuvligt! Den återfuktar direkt mycket tack vare att den innehåller aloe vera. Den här är perfekt som komplement till din after sun. Älskar den här och köper en varje sommar. Betyg: 5.

 

Estelle & Thild, Sparkling Citrus Bloom, Body Lotion, 200 ml, 179 kronor. Söt flaska med smart och smidig pump. Doserar ut en halvfast vit kräm som doftar ganska milt av dels citrus och dels lite söt mynta. Härligt återfuktande kräm som är lätt att massera in i huden och som håller huden mjuk och fräsch. Detta är perfekt presentmaterial! Betyg: 4.

 

Dr Hauschka, Lemon Lemongrass Vitalising Body Milk, 145 ml, 199 kronor. Lyxig glasflaska med guldpump (varför är jag så svag för sånt där?!) som är lätt att dosera ur. Mjölken är beigfärgad och den doftar underbart! Fräsch citrus möter lite mer exotisk citrongräs. Mjukgör huden direkt och låser in fukt samtidigt som huden blir lite härligt klibbig. Åh, den här gillar jag! Betyg: 5.

 

English: During summer do love a nice body lotion that smells of citrus. It’s so refreshing!