Här ser ni en glad certifierad lärare i ansiktsyoga! Tidigare i somras blev jag klar med min utbildning och fick mitt certifikat från brittiska läraren Danielle Collins. I höst kommer jag att dra igång online-klasser i ansiktsyoga – något som flera av er har efterfrågat. Jag är supertaggad på att sätta igång, tror att det inte bara kommer att göra nytta, det kan också bli riktigt roligt!

Jag har ju tränat ansiktsyoga själv hemma under hela detta året och jag ser en så tydlig skillnad i mitt ansikte. Fastare runt munnen, tajtare runt käklinjen, mer plumpade kindben, slätare panna och framför allt – piggare ögon! Jag har haft ett hängande ögonlock hur länge som helst, kanske 10 år? Och nu är det typ borta. Förutsatt att jag är konsekvent i min träning. Om jag skippar att träna ansiktsyoga några dagar så börjar ögonlocket hänga igen, så det gäller ju att hålla i träningen. Och det blir ju inte bättre av sena kvällar, vin, och andra crazy grejer… åtminstone inte när man är i min ålder! (49).

Så, mina vänner: om man är regelbunden i sin ansiktsyoga-praktik så kommer man att se synliga resultat!

Dessutom handlar ansiktsyogan inte enbart om att träna ansiktsmuskler, det handla lika mycket om att släppa på spänningar som vi ofta har, det handlar också om att återföra energi i ansiktet med hjälp av akupressur och det handlar om att komma ned i varv.

Jag har kommit fram till att jag allt mer sällan söker “hälsa” – jag söker välmående. Vad får mig att må bra? Och en yogaklass – oavsett om det är flow, yin, restorative eller ansiktsyoga, ökar alltid mitt välmående. Och ett ökat välmående syns i ansiktet.

Är du sugen på att vara med på mina onlineklasser, som jag hoppas ska kunna gå live i oktober, maila gärna mig: hannah(at)naturligtsnygg.se. Då kan jag maila dig när vi drar igång.

Så glad över detta!

LÄS MER: Enkla ansiktsyoga-övningar att göra hemma (här nedan ser man mitt hängande ögonlock ganska tydligt!) 

Ansiktsyoga – 5 enkla övningar att göra hemma