Alltså, vi hade så himla kul i våras när vi arrangerade skönhetsmässan Green Beauty Day i Stockholm så vi har nu bestämt att göra det igen! Boka in lördag den 5 maj 2018 i era kalendrar!

Green Beauty Day är en minimässa för alla som är intresserade av grön skönhet och på mässan ställer många intressanta varumärken ut och säljer sina produkter. Det var många som gick med tunga påsar från mässan i maj i år och flera utställare sålde slut på produkter! Vi hade med oss sminket från RMS Beauty och det var många som uppskattade möjligheten att testa de olika nyanserna.

Jag signerade böcker tillsammans med mina bloggkompisar Hanna Göransson och Marita Karlson – det var också himla kul att vi alla var samlade.

Green Beauty Day

Det sker också intressanta föreläsningar under dagen, (jag har en föreläsning planerad redan nu, som bygger på ett nytt projekt som jag snart kan berätta mer om  – jag är såååå peppad!), det finns ett härligt café där man kan äta fräsch sallad, dricka gröna smoothies, knapra på raw bollar och surpla kaffe med havremjölk och så sker det lite tävlingar på plats.

Dessutom är lokalen så himla fin, man kan bara gå runt och njuta av alla fina montrar, alla fina blommor och njuta av stämningen!

Sist men inte minst är det ju prisutdelning av Organic Beauty Awards  som arrangeras av den gröna branschförening NOC. 

Alla detaljer är inte spikade ännu, men jag lovar att återkomma så snart vi vet mer. Det var otroligt bra stämning i våras, så mycket trevligt folk på plats och det var så kul att träffa er läsare! Och kul att se att intresset för grön skönhet bara växer!

Kanske har du något särskilt önskemål? Tveka inta att höra av dig till mig.

 

Hoppas vi ses i maj nästa år 🙂

 

Läs mer: 

• Bildkavalkad från förra Green Beauty Day! 

• Utställar-info hittar du här. 

 

English: Our event Green Beauty Day in Stockholm that we arranged in May was such a blast! So much so, that we are doing it again. Make sure to book your calendar for May 5 2018!