Billig ekologisk ansiktsvård. Var hittar man billiga naturliga ansiktsprodukter? Här har jag samlat märken som gör budgetprodukter inom ekologisk hudvård – specifikt billig ekologisk ansiktsvård, som ansiktskräm, ansiktsrengöring, ansiktsolja och billiga ansiktsmasker och peeling. Naturkosmetik behöver inte kosta skjortan, och det finns mycket bra ansiktsvård som är budgetvänlig.

Mossa – prisvärd ekologiskt certifierad ansiktsvård

1. Mossa. Lettiska Mossa gör prisvärd hudvård för alla olika hudtyper. Här finns allt du behöver, från rengöring och ansiktskrämer, till oljor och masker och peelingar.

Marilou Bio – fransk effektiv och billig ansiktsvård

2. Marilou Bio. Fransos som har allt du behöver för en mer naturlig ansiktsvård. Ansiktsmasken är en stor favorit hos många. Certifierat enligt CosmeBio. Tyvärr finns inte detta märke i Sverige längre, utan man får köpa det från franska sajten. Finns här. 

Lavera – billig ansiktsvård för alla hudtyper

3. Lavera. Jag skulle säga att tyska Lavera är ett av mina säkraste kort. De erbjuder olika serier i olika prisklasser och för olika hudbehov. Gillar verkligen Laveras serie My Age som är något dyrare, men också effektiv på mogen hud. Certifierat enligt NaTrue/Ecocert och BDIH. Här köper du Lavera.

Urtekram – billig ansiktsvård för hela familjen

4. Urtekram. Danska märket Urtekram har jag köpt i över 10 år. Nu har de uppdaterat sin design, och även flera av sina produkter för kroppen så att de doftar lite mer. Och de har lanserat helt nya ansiktsprodukter! Certifierat av Ecocert.

Avril – billiga hudvårdsprodukter för ansiktet

5. Avril. Ännu ett franskt märke som gör ansiktsvård, men också smink, kroppsvård och hårvård. Ansiktsvården har jag inte testat, men den är certifierad, och finns för olika hudtyper. Gillar de färgglada förpackningarna! Här köper du dem. 

 

Fler naturliga märken som du kan lita på i budgetdjungeln: Logona. Eco Cosmetics. Natuderm. Bentley Organic. Dr. Organic. Akamuti. Emma Noël. Nonique.

 

LÄS MER:  Ekologisk ansiktsvård som jag gillar och som är svensk.