Wow! Vilken lyckad dag det blev! Så mycket folk som kom, så många härliga utställare och massa härliga föreläsningar! Här kommer några av mina snapshots från dagen – lyckades ju inte fånga allt härligt på bild med en hel del! Självklart gör vi om detta event under nästa år. Vi vet ännu inte när eller hur – eller var!?

Frank Boyd naturlig parfym

En kul nyhet som lanserades på mässan var de naturliga dofterna från Jimmy Boyd. Den spanska parfymören har lanserat eau de cologne som är naturlig, och här fanns det många härliga varianter att välja mellan. Forest fick följa med mig hem (rosmarin, salvia, mossa, lavender, vetiver och basilika.)

Green Beauty Day Stockholm 2021

Älskar denna sal! Mälarsalen heter den och ligger i Münchenbryggeriet. Här samlades hundratals härliga gröna fans i lördags. Det var inte lika många utställare i år (pga Covid-19) men lika många besökare, skillnaden i år var att det inte var lika trångt, det var mer luftigt vilket uppskattades.

Nahéle ekologisk parfym

Jag stiftade en ny bekantskap i lördags, svenska ekologiska parfymen Nahélie. Den var ljuvlig! Lite mörk, lite skog, lite blommor. Precis som jag gillar.

Pure Papaya salva

En annan sak som jag gillar är denna multisalva från Pure Papaya. Den hjälper mig när jag får utslag i ansiktet (händer ibland på vintern). Men den är lika skön på händer och nagelband och nu har den fått ny kostym och ny färg på förpackningen.

Green Beauty Day 2021 Münchenbryggeriet

Förutom alla utställare var det ju även fullt med föreläsare under dagen och jag pratade själv om min ekologiska hudvårdsrutin och ansiktsyoga. Det verkade vara uppskattat!

Maria Åkerberg ögonskuggor palett

Jag hittade också dessa fina nyheter från Maria Åkerberg; paletter med ögonskuggor i snygga färger. Gillar ju när det bara är 3, man behöver sällan fler än så, och dessutom tar de inte upp hela sminkväskan. Dessa ser jag fram emot när de kommer ut i butik!

Pura Vida CBD hudvård

En annan kul nyhet är Pura Vida Organic, hudvård med CBD-olja. Emma Bergqvist, hudterapeuten som också är distributör av detta märket föreläste om just CBD-olja i hudvård och varför det fungerar så bra – det var en jättebra summering. Dessa produkter hittar du här. 

Jag är så himla glad att vi får möjligheten att skapa denna dagen då så många människor kan få handla, klämma och känna och där utställare kan få komma i kontakt med kunder och där vi kan bjuda på kunskap och inspiration från alla våra föreläsare. Det skapas så fina möten! Tack för alla som kom <3

 

LÄS MER: Fler bilder från Green Beauty Day 2021:

Stort tack till alla som besökte Green Beauty Day 2021!