Nu är det mycket som händer! Häromdagen bjöd jag, Naturligt Snygg och NOC (Natural & Organic Cosmetics) in till ett pressmingel i den ljuvliga butiken Kwoshare Studio på Östermalm i Stockholm. På agendan stod info om vår mässa Green Beauty Day i maj, presentation av alla nominerade produkter och företag i årets upplaga av Organic Beauty Awards och så lite bokprat.

kwoshare studio

Jag passade på att ta en bild i den fina lokalen innan alla kom – ser ni ljuset! Här inne fotade vi en del av bilderna till min första bok för ca 3 år sen. Kwoshare gör hållbara och supersnygga kläder i grym kvalitet, tex 100 % hållbar merinoull som färgas i giftfria färger och i onsdags fick jag låna en underbar kaftan i 100 % silkessammet. Alltså inte velour som görs av bomull, utan silke – vilken skillnad!

kwoshare_mingel

Här ser ni Anna Himmerstål från Kwoshare i blått bredvid mig. På min andra sida står Henrik Olténg som är grundare av NOC Sweden och tävlingsgeneral för Organic Beauty Awards. Han presenterade alla nominerade i årets upplaga – här kan ni läsa hela listan. 

god_dryck

Vi drack vanligt ekologiskt bubbel och så detta, alkoholfria ekologiska bubblet från God Dryck som ägs av GoodCause, som är en stiftelse som vill göra världen bättre. Och så skänker de vinsten till välgörenhet. Bra grej! Vi käkade raw bollar, snackade på linschips och knaprade choklad från Tonys Chocolonely. Ser ni de vackra rosorna? De fick jag av min fina bloggkollega Jeanette – Go Green Makeup. 

hello_glow

Vet inte men visst kan ni se det snygga skimret från kaftanen? Kul att den även matchar dahlian på bokomslaget 🙂 Det är svårt att hitta bilder på mig där jag inte ser helt galen ut, för jag har mycket mimik när jag pratar. Ska nog visa upp alla mina tokiga ansikten någon gång i ett inlägg, haha!

helloglowmingel

glow_mingel

Så kul att så många kom för att mingla och fira min nya bok, här är supertrevliga skönhetsskribenten Jessica Berghult och så Lisen Sundgren, hållbar entreprenör, herbalist, grym författare (har ni sett Vildvuxet och Det Vilda Köket?) och en stor inspiration för mig. Kolla in hennes härliga sajt Life By Lisen här. En kvinna som länge har varit före sin tid och som sprider så mycket kunskap och bra energi! ♥

goodiebagen

Och här är innehållet i den grymma goodiebagen som alla fick släpa med sig hem. Bara grönt och skönt från massa trevliga märken! Alla fick också med sig min bok och biljetter till Green Beauty Day. 

TACK alla som kom och förgyllde kvällen! ♥