Naturliga hårstylingsprodukter. Det dyker upp mer och mer bra produkter för håret. Här är en trio som jag har testat:

 

Rahua, Hair Wax, 89 ml, 292 kronor. En vit ganska lätt och fluffig gucka som doftar lite skog, typ. Har ingen superstark hold, men ger ändå lite stadga åt håret. Gillar att det inte känns så tungt i håret och att håret inte stelnar. Trots att det heter vax funkar det utmärkt i längre hår också för att få det mer sammansatt och lättare att arbeta med. Betyg: 3,5. 

 

Maria Åkerberg, Mouldig Cream, 50 ml, 195 kronor. Liten smidig burk med en väldigt lätt kräm som doftar friskt av timjan och oregano. Känns inte så superstarkt, utan är mer som en avslutande kräm för lite längre frisyrer. Lite sammanfogande liksom. Men i min ganska korta page får jag ändå håret att bete sig som jag vill. Ger en matt effekt på håret. Betyg: 3,5. 

 

Yarok, Feed Your Do Styling Whip, 60 ml, 230 kronor. Fast, vit gucka som ger medium hold och som doftar riktigt trevligt av citron, rosmarin och mynta. Lätt att arbeta med, trots att den är så fast. Funkar bra i hårbotten för att lyfta luggen, men också i topparna om man behöver sätta ihop håret. Dyr. Betyg: 4. 

 

ekologiska hårvax

 

Läs mer: 

• Naturliga stylingprodukter för håret från John Masters Organics. 

• Naturliga stylingprodukter för håret från Less Is More. 

 

English: Among these three all natural hair styling products the one from American brand Yarok is the one that gives my hair the right help.