Naturlig duschkräm.  Jag gillar mina duschkrämer, och ofta får jag skynda mig att testa dem, eftersom resten av familjen ofta hjälper till att göra slut på dem! Här är tre som vi har testat i sommar och höst:

 

Dove, Powered By Plants, Body Oil Wash Eucalyptus, 49 kronor. Detta tyckte jag var en kul nyhet! Naturligt duscholja från Dove som doftar riktigt fräscht av eucalyptus. Oljan är väldigt härlig att tvåla in sig med och den blir löddrande sen i kontakt med vatten – sjukt trevligt sätt att göra sig ren på! Men efter att man sköljt av sig så känns huden torr, på ett inte så behagligt sätt. Så den verkar tyvärr inte så återfuktande på huden. Bra pris! Betyg: 3/5. 

 

Natura Siberica, Shower Gel, 59 kronor. Stor och bra förpackning med pump som jag älskar att ha i duschen. Har en bra konsistens, som en gel som även löddrar fint. Doften däremot är ganska trist. Som en tvål som också skulle kunna vara diskmedel? Nu kanske jag var lite hård, men jag är så van vid ljuvliga dofter när jag duschar och den är lite trist. Gör dock rent, torkar inte ut och gör sitt jobb. Budgetkap! Betyg: 3/5. 

 

Weleda, Aroma Shower Energy, 99 kronor. Den här tävlar i sin egen liga. Älskar denna fina förpackning, den doftar fantastiskt, den löddrar fint, och den får mig att känna mig pigg och fräsch. Doftar alltså av citronella, cederträ och ingefära och den doftar mycket, vilket jag älskar. Själva gelén är lätt i konsistensen, den löddrar bra utan att den känns uttorkande på huden och gör ordentligt rent. En perfekt duschkräm som alla i familjen älskar! Betyg: 5/5. 

 

Läs mer: Bästa ekologiska duschgel: 

Bästa ekologiska duschkräm