Recension: duschtvål från N.A.E, Balance Me och Weleda, Summer Garden.

Här är en trio av ekologiska och naturliga duschkrämer som jag har testat!

 

N.A.E (Naturale Antica Erboristeria), Moisturizing Shower Gel, 200 ml, 99 kronor. Söt och praktisk tub med en ganska lös duschtvål som är genomskinlig. Doftar mycket! Först alldeles för sött för min smak, och sen lite fruktigt och man känner doften av fikon och hibiscus. Gör rent, känns fräsch och känns inte uttorkande. Blir lite sugen på att testa andra dofter av denna. 97 % naturlig och certifierad av Ecocert. Gillar! Betyg: 4/5.  

 

Balance Me, Rose Otto Body Wash, 280 ml, 225 kronor. Smart pumpflaska i plast som passar perfekt på badkarskanten. Doserar ut en lite segare, ljusbrun, halvgenomskinlig duschtvål som doftar underbart! Här är det som att tvåla in sig i ett fång rosor! Trevlig på huden, löddrar lite lagom och lämnar efter sig en fin känsla, torkar inte ut huden. Riktigt fin! Betyg: 4,5/5. 

 

Weleda, Summer Garden Shower, 200 ml, 99 kronor. Smidig tub som är fint dekorerad och som innehåller en vit kräm som är lätt och ganska rinnig och som känns tvålig. Har en riktigt fin doft av ylang ylang men även lite citrus och träig copaiba (eterisk olja som kommer från en växt i Sydamerika). Jag gillar den här doften, men jag vet inte om den känns så somrig? Den känns mer all year around, tack vare sin sötma och lite muskiga känsla. Men strunt i det. Den är härlig i duschen, känns återfuktande och fräsch och gillas av hela familjen. Jag trodde inte jag skulle tycka detta, men jag föredrar flera av de andra Creamy Body Wash från Weleda! Så betyget blir enbart: 4,5/5. 

 

ekologisk body scrub

Läs mer:

Mina bästa ekologiska body scrubs.