Ekologiskt läppglans. Naturligt baserade läppglans är fria från petrokemiska ingredienser och det är ju skönt att slippa få in det i munnen. Här är en trio av lägglans i rosa färg och som alla tre får följa med mig på sommarsemester!

 

Estelle & Thild, Lip Balm, Raspberry Ruffles, 169 kronor. Måste verkligen tipsa om detta! Inget riktigt läppglans, mer som ett mjukt smarrigt och färgat läppbalsam. Men det är så himla härligt! Och perfekt för en sån som mig som inte vill se för fixad ut på läpparna (satsar hellre på ögonen) men ni vet när man ändå vill ha något som vårdar och liksom ger en liten hint av färg? Detta är så BORTGLÖMT OCH UNDERSKATTAT! Raspberry Ruffles är också den perfekta färgen, eftersom den är typ halvt genomskinlig så ger den alldeles lagom bärfärg, nästan så att det inte syns. Underbart! Betyg: 4/5. 

 

Lavera, Glossy Lips, Rosy Sorbet, 89 kronor. Detta läppglans är typ ikoniskt inom naturkosmetiken. Det har funnits i evigheter, det är superpoppis och jag förstår precis varför. Det är en ljuvligt läppglans. Färgen är den perfekta rosa med en hint av aprikos, den har alldeles lagom med lyster utan att vara glittrigt, den är så skönt på läpparna och det torkar inte ut. Ganska genomskinligt, mjukt och irriterar inte min hals. Riktigt bra! Betyg: 5/5. 

 

Madara, Glossy Venom Hydrating Lip Gloss, Magnetic Nude 73, 225 kronor. Det här läppglanset doftar så himla gott; vanilj & choklad typ – det är så härligt att applicera på läpparna. Färgen är rosa med en hint av brunt och även kanske en hint av lila. Otroligt snygg nyans som blir skitsnygg på läpparna. Inget skimmer, men mycket glans, och halvgenomskinligt. Känns klibbigt på ett behagligt sätt, torkar inte ut läpparna, känns enbart skönt. Håller bäst på läpparna av dessa tre. Bara liiiite kli i halsen. Betyg: 5/5. 

 

LÄS MER:

Bästa ekologiska läppglans – mina favoriter