Var köper man ekologiskt smink och hudvård i Stockholm?

Är ni i Stockholm i sommar och vill handla ekologisk hudvård, hårvård och smink? Här är tips på olika butiker och affärer som säljer ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i huvudstaden:

zuii_stockholm

Happy Food Store på Sveavägen  (bilden högst upp) mitt i city har ett härligt utbud av allt man kan tänkas behöva när det kommer till kroppsvård, hudvårdsprodukter och hårvård. Här finns bland annat hela sortimentet av ekologiskt smink från Zuii, men också smink från Boho Green och flera andra märken.

holland and barrett solna

Holland & Barretkedjan av hälsobutiker finns på flera ställen i Stockholm, men butiken bakom gamla Pub-huset (Hälsa för Alla) Drottninggatan 63, en trappa ned, är en klassiker som har det mesta man kan önska. På H&B finns flera märken som inte finns i andra butiker och som kan vara kul att spana in. På bilden ovan ser ni Holland & Barret i Mall of Scandinavia.

paradiset_nk

Paradiset finns på ett par, tre ställen i Stockholm och här ser ni den nyöppnade butiken i NK:s Saluhall. Här kan man handla mat men även en del hudvård och hårvård. Och sen kan man fika gott i Saluhallen eller ta ett glas vin. Paradiset Söder är också ett gulligt alternativ och har lite mer skönhet om jag minns rätt.

 

Fler tips på butiker som säljer ekologiska skönhetsprodukter: 

• Åhléns City är värd en omväg eftersom de säljer Rms Beauty och en del andra gröna märken. Kolla in vån -1, alltså t-baneplan.

• Gryningen på Folkkungagatan på Södermalm är en väldigt mysig hälsobutik som också har många bra märken. Perfekt om du har tänkt dig att strosa lite i SoFo.

• Och om du ändå är i SoFo, kan du ta en sväng förbi L:a Brukets söta butik och äta en god glutenfri lunch runt hörnet på ett av mina favvohak, Omayma. 🙂

• Och så kan du köpa dina aleppotvålar på Baron Hamam på Sofiagatan ett stenkast därifrån.

 

Här kan du läsa mer om var man hittar ekologiskt smink i Stockholm: 

Veckans fråga: Var kan jag köpa ekologiskt smink i Stockholm?