Naturlig ansiktsbehandling. Före sommaren var jag på återbesök hos Liane som driver salongen Tant Raffa Hudvård. Där gör hon så kallad Tibetansk Facelift som är en typ av naturligt ansiktslyft baserad på olika massagetekniker.

 

Liane har sin mysiga lokal på Eriksdalsgatan på Söder och där får man lägga sig en massagestol som fälls bakåt till liggande. Bara att komma in till Liane är lugnande, och behandlingen som ju främst är för att “lyfta” ansiktet, tar också ned pulsen och lugnar andningen. Man slumrar gott när massagen är klar.

tant_raffa hudvard

Jag har tidigare gått en kur hos Liane på 4 olika tillfällen där hon fokuserar på olika delar av ansiktet. Första gången är uppvärmning för hela ansiktet, sen betar Liane av panna, käkar och hals per gång.

Den här gången var jag där för ett återbesök och då kollar Liane hur musklerna i ansiktet mår. Under hennes första kur lösgör hon på muskelspänningar i ansiktet, får fart på blodcirkulationen och ger musklerna ett gympapass.

 

Efter en massagen fick jag bra feedback av Liane, mina muskler var fortfarande i fin form och hade liksom inte fastnat i ansiktet igen. Det bästa är om man återkommer några gånger per år så att man håller huden och ansiktet i fräsch form.

 

Här kan ni läsa om den 4-dagars kuren jag gjorde hos Liane förra året.

Här kan ni spana in Lianes behandlingar och boka tid.

liane_asberg

Så fin bild på Liane! 

 

Är du hudterapeut och nyfiken på att gå en kurs hos Liane? Just nu erbjuder hon mina läsare 1000 kronor i rabatt på sin utbildning i Tibetansk Faceliftmassage. Kolla in hennes hemsida – klicka här – för alla kursdatum. Orten är Stockholm och kursen är 4 dagar i liten grupp med mycket praktik. Ange rabattkoden: Naturligt Snygg om du bokar in dig på utbildningen.

 

English: I visited Liane, a skin therapist who specializes in Tibetan Facelift which is a type of different facial massages and acts like a natural facelift. Wonderful treatment!