Butiken Eteritique på Södermalm har blivit med behandlingsrum! Det betyder alltså att man kan få ansiktsbehandling med Neal’s Yards Remedies fantastiska produkter i Sverige!

Jag hade lyxen att få testa Frankincense Intense™ Facial Rejuvenation som är lite av en VIP-behandling och som levereras av hudteraputen Jenni Leufstadius. Och hon är fantastisk!

Butiken är också så himla fin, väl värd ett besök till Hornstull, om inte annat för att titta på alla fina Neal’s Yard Remedies produkter. Jag kan ärligt talat inte gå in där utan att köpa med mig något! Men låt mig nu berätta om behandlingen:

“…ansiktsbehandling som jämnar ut hudens struktur och gör att huden känns fastare och fylligare. Stig in i den lugna atmosfären i vårt behandlingsrum där du välkomnas av en mjuk, subtil doft av frankincense och bergamot. I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling, ansiktsånga, välgörande ansiktsmassage med en vitaliserande ansiktsolja, ansiktsmask, avslutande serum och kräm. Efter behandlingen känns huden sammetsmjuk, elastisk och har återfått sin naturliga lyster. Frankincense Intense™ Facial Rejuvenation passar alla hudtyper, rekommenderas särskilt för mogen hy.”

jenni-eteritique

Ja, det är så himla ljuvligt att få lägga sig på en bädd och bli ompysslad. Och Jennies händer är magiska! Efter rengöringen – det behövdes nog, med tanke på att det var över 2 år sen jag var på ansiktsbehandling senast! – så gjorde hon en ljuvlig massage. Och det är nog det allra bästa med behandlingar, att verkligen få stressa ned, känna att nervsystemet lugnas, att man går in i ett annat lugnare mode, och samtidigt så får ansiktet den föryngrande massage den behöver. Amazing! Så tacksam.

Min hud mådde strålande i flera dagar efteråt, och ansiktet kändes fylligare och jag hade helt klart glow for days! Och jag kunde också känna effekterna av massagen i flera dagar, jag hade blivit omhändertagen på ett så himla fint sätt.

Här kan ni läsa mer om de olika behandlingarna och boka in er! 

eteretique1