I dag åker jag ned till Malmö för att gästa branschmässan Natural Products Scandinavia som drar igång i morgon. Jag var där första gången för två år sen och det var riktigt trevligt. Här visade företag från flera olika länder upp naturliga och ekologiska skönhetsprodukter men också mycket spännande mat. Branschmässan är inte öppen för allmänheten och man kan heller inte shoppa (som man ju kan på vår grymma mässa!) men jag tänkte ta mycket bilder och visa upp för er sen.

 

I år ska jag kolla runt lite på nya märken tillsammans med min kollega Annelie men jag ska också föreläsa. Scenen heter Natural Beauty Theatre och mitt ämne är “Storygiving – a way to reach new audiences”. Det ska bli spännande! Föreläsningen är på engelska, det kommer ju besökare från hela Norden men det är ämnen jag är hemma i – kommunikation och skönhet :) Genom att kommunicera tydligare kring sina produkter kan företag bli bättre på nå ut till fler konsumenter – inte enbart till de redan eko-frälsta!

Här kan ni läsa hela programmet. 

bruns_balsam_03

Det delas ut pris under mässan också, Natural & Organic Awards men jag tror tyvärr att det sker under torsdagen när vi inte är där. Vi håller tummarna för Bruns Frisörer som ju vann förra året med Balsam Nr 03. I år har de nominerat en nyhet som vi snart kan berätta mer om samt till Schampo Nr 04.

Men vi håller också tummarna för Loelle som är nominerade för sin fina kaktusfikonfröolja, och Zuii Organic som är nominerade för sina Lip & Cheek Creams.

Här kan ni läsa om alla nominerade i alla kategorier. 

 

Och här hittar ni alla vinnare från förra året. 

 

Vi är som sagt bara på plats under morgondagen men jag hoppas kunna springa och kolla lite på den ekologiska maten också – brukar alltid finnas nya spännande bars, choklad och annat gott som man kan få smaka på! :)

 

Återkommer med en rapport så klart. Älskar för övrigt Malmö <3

 

English: I’m off to Malmö in the south of Sweden for the fair Natural Products Scandinavia. It’s not a fair for the general public, but many companies from all over the world are show casing their products. I’m also speaking  – this time about how beauty companies can improve their storytelling and reach a bigger audience. Love Malmö!