Kjaer Weis nya flytande foundation. 

Jag älskar ju det dansk-amerikanska märket Kjaer Weis och det är ganska många nyheter från märket som jag inte har testat ännu, men jag blev faktiskt extra sugen på denna nya flytande foundation. Kan bara gissa att den är fantastisk! Liquid Foundation Iconic Edition. 

yin-your-skin- gua sha

Yin Your Skin – Jalo gua sha verktyg 

Yin Your Skin gör ju fantastiska gua sha stenar och detta är deras nyaste, i svart bian sten. Den är tyngre, har flera olika användningsområden eftersom den har olika slipade delar och en liten “rugglig” kant. Den skulle vara ett perfekt komplement till mina andra gua sha stenar! Yin Your Skin Jalo Stone 

One Seed organic perfume Hope

Ekologisk parfym från One Seed 

Denna ekologiska parfym heter Hope, kommer från Australien och doftar bland annat av bergamott, frankincense, viol, “skog” och mimosa. Att det är just denna doft som jag har valt från One Seed är tack vare en liten quiz som jag tog på deras sajt. Genom att svara på olika frågor föreslogs denna – och ja, tack, den tar jag gärna emot i julklapp! One Seed, Hope, eau de parfum. 

inika-sultry-eyes-mascara-kit-

Mascara & ögonbrynsgel från Inika

Tycker ju att Inika gör några av de absolut bästa ekologiska mascarorna som finns, och ska man önska sig en i julklapp kan man ju lika gärna önska sig att den kommer i en fin julförpackning! I den fina gröna asken kommer det även med en Brow Perfector! Inika, Sultry Eyed: Lash & Brow. 

Ansiktsolja från Agent Nateur 

Det var länge sen jag testade en riktigt lyxig ansiktsolja och denna från amerikanska Agent Nateur skulle jag inte tacka nej till! Den heter Holi Oil och är baserad på bla riskli-olja, nyponfröolja och rosolja. Agent Nateur, Holi Oil. 

Tata Harper set

Tata Harpers lyxiga prova-på-kit 

Jag älskar Tata Harpers lyxiga och effektiva ansiktsvård och detta snygga paket med minisar är inte bara praktiskt att ha hemma, det är ju perfekt när man ska göra hemma-spa! Under jullovet kan man ju lika gärna bara stanna hemma och skämma bort huden en massa! Tata Harper, Tata’s Daily Essentials. 

doftljus_grona_gredelina

Gröna Gredelina – doftljus

Jag älskar ekologiska doftljus baserade på naturliga vaxer och med äkta eteriska oljor som dofter. Här har jag hittat ett doftljus från svenska Gröna Gredelina som har en doft av palo santo, det heliga trädet – ser superfint ut och kan bara gissa att det doftar ljuvligt! Gröna Gredelina, doftljus Palo Santo. 

maria åkerberg white chocolate

Kroppsvård från Maria Åkerberg med doft av vit choklad 

Och när man ändå är hemma och göttar sig med hemma-spa så behöver man ju lite extra lyxig kroppsvård. Här är massa härliga produkter från Maria Åkerberg som doftar av vit choklad! Dessa godingar får gärna gömma sig i en julklapp i år! Maria Åkerberg, Body & Massage Oil White Chocolate.