Häromdagen var jag och min kollega Annelie och besökte Mälarsalen på Münchenbryggeriet. Här ska vi ställa till med Green Beauty Day den 4 maj. Ser ni den här stora salen? Här ska alla utställare fixa fint för alla gäster som kan shoppa och spana in härlig grön skönhet! Redan nu är över 25 utställare klara, vi har satt föreläsningsprogrammet och även schema för Speakers Corner. Kommer bli en grym dag! Läs om förra året här.

karin_paus

Karin Björkegrens Jones har släppt en nya bok, “Paus  – Yoga, vila och meditation” (Semic).  Den handlar om vikten av att ta paus, att ta sig tid att vila och hämta kraft.  “Vi kan alla behöva stanna upp ibland och njuta av de små sakerna i livet. För det är dessa öar av återhämtning som gör hela skillnaden. Morgonens yogastund i sängen, rasterna på jobbet som tar bort ömhet i rygg och nacke. Tuppluren eller meditationen. Så att du kan varva ner, komma till ro och sedan sova gott på natten.” Den här boken ligger på mitt sängbord nu – ser fram emot att läsa!

pulsin

Jag äter ofta gröt på helgen gjord på havregryn som jag pimpar med linfrön, kokosolja och så detta proteinpulvret från Pulsin. Det är gjort på ärtor och smakar inte så mycket, så den är perfekt att blanda i gröt och smoothies om man vill ha lite mer “kropp” i sin rätt. Jag håller mig mätt väldigt länge med den här extra pimpade gröten – perfekt innan lördagsutflykten!

MarieKondo_Netflix_

Har ni inte läst Marie Kondos böcker om städning vill jag tipsa om hennes serie på Netflix just nu, Tidying Up. Det är så, ja, nästan omskakande att se bergen av kläder och prylar som vi samlar på oss. Och hur dessa saker på inget sätt bidrar till våra liv – snarare tvärtom. Stress, skuld och ilska… Men när man går igenom sina prylar och behåller de som verkligen “sparks joy”, ja då känns det så tydligt att man verkligen vårdar de saker man behåller. Ger dem nytt liv – och befäster känslan av att man inte behöver shoppa något nytt.

vinter

Jag älskar också att man kan ut på promenad i detta vackra vinterlandskap! Snön lyser verkligen upp, dämpar ljudet på ett härligt sätt och det är så otroligt skönt när det biter lite i kinderna. Bästa skyddet för huden? Den här nyheten är min favorit när man är ute i kylan.

 

English: I love the white winter! And other stuff!