Recension av Mossa som gör ekocertifierad och naturlig hudvård till plånboksvänliga priser. 

Naturligt Snyggs grundare Hannah Sjöström har testat flera av produkterna i Mossas sortiment säger så här om varumärket:

– Jag är jätteglad att det finns så bra naturlig hudvård i en lägre prisklass. Det är ett jättebra första märke att testa om man är ny inom eko-världen och det funkar också jättebra för yngre personer. Jag räknar med att min dotter blir ett Mossa-fan inom ett par år. 

Här har vi samlat alla recensioner på Mossa-produkter från Hannahs blogg:

Recension av Mossas BB Cream:

mossa-bb-cream-1024x735
Mossa, Skin Perfector, BB Nude Tinting Moisturiser, Soft Beige

Håller huden fuktig under hela dagen och ger också fin lyster till huden utan att den blir skimrig. Det står att den ska ge matt täckning och det stämmer ju så klart, men jag tycker nog att fukten i den ger lyster och grundar man som jag med en ansiktsolja, så blir det fint.
Betyg: 4 

 

Recension av ansiktsolja från Mossa:

mossa-faceoil-1024x683


Mossa, Vitamin Oil Cocktail Facial Oil

Den här ansiktsoljan blev snabbt en riktig favorit. Den gick snabbt in i huden utan att kladda och gjorde huden mjuk och återfuktad snarare än oljig. Funkar utmärkt att använda för sig själv och i kombination med dag- och nattkrämen från Mossa. Den innehåller tio olika oljor, bland annat från hallon och havtorn som är vitaminrika. 
Betyg: 4,5

 

Recension av micellärvatten från Mossa:

eko_micellar-1024x828

 

Mossa, Micellar Water
Fin flaska med smidigt lock. Baserat på vatten och innehåller även rosvatten. Doftar inte, och rengör huden bra. Huden känns också uppstramad efter användning vilket en del gillar, men jag vill gärna tvätta av mig med vatten efteråt. Eller återfukta. Bra att den är doftfri. Certifierad enligt Ecocert. Bra pris.
Betyg: 4

 

Recension av dagkräm från Mossa:

mossa-1024x909


Mossa, Youth Defence Moisturising Antioxidant Day Cream

En lätt dagkräm som snabbt absorberas av huden. Gillar den smidiga konsistensen och att huden känns återfuktad utan att bli kladdig. Ganska neutral, men trevlig doft. 
Betyg: 4

 

 

Klicka här för att se hela Mossas sortiment >>>