Just nu har vi ett toppenerbjudande från Tata Harper i shoppen – handla valfri produkt från Tata Harper och få ett lyxigt prov av Tata Harpers Resurfacing Mask (15ml) gratis på köpet (värde ca 325 kr)!

Tata-harper-rm-15ml-deluxe

Tata Harper Resurfacing Mask är deras populäraste, bästsäljande mask och vi kan bara hålla med om att den är grym! Resurfacing Mask är en djuprengörande ansiktsmask som passar alla hudtyper och innehåller naturliga enzymer som peelar fram instant glow i huden. Den är perfekt att använda när du känner att huden behöver en boost eller om huden känns torr, glåmig, igentäppt eller trist.

Masken verkar exfolierande på huden och tar effektivt bort gamla och trista hudceller med hjälp av salicylsyra (BHA-syra) från pilbark och enzymer från granatäpple – utan att irritera huden. Därför passar den också för alla hudtyper, det gäller bara att anpassa tiden man använder masken.

Denna mask ger glow inför vilket party eller vardag som helst – passa på att få en lyxig mini-variant av denna härliga mask! >>