Vi välkomnar Equa till Naturligt Snygg. Främst kända för deras snygga vattenflaska i glas som tål både kyla och värme. Dessutom säljer vi deras  ekologiska och miljövänliga städprodukter utan skadliga kemikalier, perfekt för dig som vill städa på ett hållbart sätt.

 

Equa Water Bottles Mismatch faux leather

Vattenflaska i glas som finns i två olika färger, beige och grå. Glasflaskan klarar både av varm och kall dryck som vatten, te eller kaffe. Vattenflaskan är tillverkad i Europa av hållbart material, dessutom med 100% läcksäkra då korken är i  en tritan- och silikonring. Rymmer 750 ml.

Köp här för 279 kronor >>> 

 

 

 

 

 

Equa Care Home DuoEqua Care Home Duo

Städprodukter för hemmet som du blandar ut med vatten från din kran hemma. Då slipper vi tunga transporter med vätska. Flaskorna är tillverkade av 100% återvunnen plast och de är redo för att fyllas på minst 30 gånger.

Kittet innehåller universal spray-rengöring som är helt ofarligt för barn och husdjur samt ett diskmedel som både effektivt och snällt diskmedel som gör sitt jobb samtidigt som det är milt för händerna.

Köp här för 449 kronor >>>

 

 

 

 

Equa Care Body Duo

Equa Care Body Duo

Innehåller handtvål och duschgel för kroppen. Kitet består av en pumpflaska och en refill för handtvål samt en pumpflaska och en refill för duschgel. Du blandar ut produkten med vatten hemma från kranen så vi slipper att transportera runt vattnet i landet.

Kitet består av en mild och vårdande handtvål som skummar härligt och utan att torka ut din hud effektivt tvättar bort bakterier samt smuts samt en ekologisk duschgel som piggar upp med milda, vårdande ingredienser som inte torkar ut huden på din kropp. En uppfriskande doft av lime och ingefära.

Köp här för 449 kronor >>>

 

 

 

 

Naturligt Snygg är auktoriserade återförsäljare av Equa.

Se alla produkter här >>>

 

Video: Möt EquaCare by Equa