Är du också på jakt efter den perfekta foundation?! Nu kan du sluta leta. Ett säkert kort är  Zuii Organics flytande ekologiska och vårdande foundations som både matar din hy med nyttiga oljor och ger dig en silkeslen finish och en naturlig look. Med vår nyansguide är det dessutom enkelt att välja rätt nyans! 

Zuiis foundations jämnar ut hudtonen, ger lyster och en fantastiskt fin finish! Eftersom de är fullmatade med ekologiska vegetabiliska oljor och c-vitamin fungerar de också som dagkräm och skyddar huden – så praktiskt!!

 

Så hittar du rätt nyans

Att välja rätt nyans när man e-handlar kan kännas svårt, men om du följer de två stegen nedan blir det lättare. Men tänk också på att Zuiis foundations är halvtäckande och att de därför anpassar sig efter din hudton. Det innebär att det inte är supernoga att välja exakt rätt nyans, då även nyanser som är lite ljusare/mörkare ger en naturlig look. För dig som föredrar mer täckning går det bra att arbeta på mer täckning med fler lager.

 

Steg 1: utgå från din underton 

Första steget är att titta på din underton, drar den åt kallare rosa eller varmare gula toner?

# Har du en varm/neutral underton är det normalt serien som börjar med Natural som du ska spana in.

# För dig med en olivfärgad underton är det generellt Zuiis foundations serie Olive som passar bäst.

# Har du en kall/rosa underton är det oftast Beige-nyanserna du ska satsa på.

 

Steg 2: välj nyans utifrån hur ljus-mörk din hy är

Oavsett vilken underton din hy har kan den vara riktigt ljus eller mörk. Nästa steg handlar därför om att matcha din underton med färgen på din hy.

I färgkartan nedan ser du vilken nyans du ska välja baserat på hudton och färg.

Zuii-Liquid-Foundation-Matchmaker_artikel

Känner du dig fortfarande osäker kan du börja med att köpa testers och prova nyansen i verkligheten innan du investerar i en fullstor produkt. Här hittar du alla testers från Zuii >>>