Weleda har ett brett sortiment av naturliga hudvårdsprodukter med flera tidlösa klassiker. För dig som är ute efter en ny ansiktsvårdsserie, eller vill komplettera din rutin med produkter från Weleda, har vi tagit fram en guide med Weledas olika serier för ansiktet. Guiden hjälper dig att hitta den serie som passar dig och din hudtyp bäst! 

GUIDE: ANSIKTSVÅRD FRÅN WELEDA 

Weleda Pomegranate Regenerating Facial Care: för mogen hud

Weleda-ansiktsvard-inlagg-pomegranate

Vid åldrande förändras huden och cellförnyelsen blir allt långsammare, vilket gör att ålderstecken på huden börjar synas mer och mer. Weledas Pomegranate-serie är anpassat för dig över 40, för att hjälpa att förbättra hudens elasticitet och lyster med antioxidantrik granatäpplekärnsolja som bevarar hudens naturliga vitalitet. Eftersom huden är i extra behov av näring, skydd och stimulans vid åldrande, är denna serie med grantäppleolja perfekt. Granatäppleolja tillsammans med andra näringsrika oljor ger en slätare hud och mindre framträdande rynkor.

I serien hittar du Pomegranate Firming Day Cream, Pomegranate Firming Night Cream, Pomegranate Firming Eye Cream och Pomegranate Firming Face Serum.

 

Weleda Almond Soothing Facial Care: för känslig hud

Weleda-ansiktsvard-inlagg-almond

Weledas Almond-serie innehåller produkter som vårdar torr och känslig hud, oavsett ålder. Passar även en hud i obalans, som t.ex. akne. Med milda, näringsrika och naturliga ingredienser, kommer hudens skyddande funktioner förbättras. Denna serie är särskilt framtagen för att lunga känslig hud och för att motverka torrhet, stramhet och irritation. Produkterna i Almond-serien är dermatologiskt testade samt parfymfria.

Serien har alla produkter du behöver för en fullständig ansiktsrutin: smörj ansiktet med en fetare kräm Soothing Facial Lotion eller den mildare Soothing Facial Cream, boosta huden eller ta bort ögonmakeup med Soothing Facial Oil och rengör hela ansiktet med Soothing Cleansing Lotion!

 

Weleda Iris Hydrating Facial Care: återfuktande för torr hud

Weleda-ansiktsvard-inlagg-iris

Iris-serien är riktad till den yngre huden. Produkterna hjälper hudens fuktreglering med hjälp av naturlig och ekologisk odlad iris och jojobaolja. Serien bevarar den optimala fuktbalansen i huden samt friskar upp, jämnar ut, skyddar och ger långvarig effekt. Perfekt för dig som behöver en extra boost av fukt – dagligen eller vid kallare klimat. Trots fuktgivande egenskaper funkar Iris toppen att ha under make-up.

Smörj ansiktet med Hydrating Day Cream på morgonen eller Hydrating Facial Lotion för en extra boost, som även fungerar super på kvällen. Hydrating Night Cream är en anpassad nattkräm som mjukgör, lugnar och vårdar. Produkterna är dessutom dermatologiskt testade.

Weleda har en ansiktsrengöringsserie som lämpar sig till alla olika hudtyper.

Weleda Wild Rose Smoothing Facial Care: vid första ålderstecknen

Weleda-ansiktsvard-inlagg-wildrose

Wild Rose riktar sig till dig i 30-40-års åldern med normal till torr hud som börjar se ålderstecken. Nyponrosolja hjälper till att stimulera återbildningen och med naturliga växtextrakt motverkas de första ålderstecknen, fina linjer dämpas och hudens hudton och spänst bevaras.

Känner du att huden börjar bli torr och lite trött? Testa Smoothing Day Cream, Smoothing Eye Cream, Smoothing Facial Lotion eller Smoothing Night Cream för att ge huden nytt lyster! Fungerar toppen att använda under make up. Vill du ge huden en ytterligare dunder-boost? Wild Rose har en 7-dagars kur som boostar huden rejält och gör den mer vitaliserad och mjukgörande! Rekommenderas att använda i samband med övriga Wild Rose-produkter.

 

Weleda Evening Primerose Age Revitalising Facial Care: återfuktar mogen hud

Weleda-ansiktsvard-inlagg-evening-prinrose

Huvudingrediensen nattljusolja ger mogen hud en extra näringsboost. Rynkor reduceras och huden återfuktas och blir fastare. Oljan från nattljusblommans frön innehåller höga koncentrationer av essentiella linolsyror och y-linolensyra, som vår kropp själv bildar mindre och mindre av ju äldre vi blir.

Lyxiga Evening Primerose-serien är riktad till den mer mogna huden som är i behov av extra fukt. Ge huden extra näring med Age Revitalising Day Cream, Age Revitalising Night Cream, Age Revitalising Concentrate och Age Revitalising Eye and Lip Cream. 

 

Cleansing Facial Care: Rengöringar för alla hudtyper

Weleda har en ansiktsrengöringsserie som lämpar sig till alla olika hudtyper.

weleda-gentle-cleansing-foam-150-ml

Cleansing Foam passar dig med normal till blandhy. En skummande mild rengöring som tar bort make up effektivt. Har naturlig doft av apelsin och citron, samt lugnande lavendel.

 

 

 

Weleda Gentle Cleansing Milk

 

Age Revitalising Gentle Cleansing Milk är en rengöringsmjölk för normal till torr hud. Djuprengörande och tar bort make up. Går utmärkt att kombinera med Refining Toner – ett ansiktsvatten som renar naturligt och passar alla hudtyper.

 

 

Weleda One-Step Cleanser & Toner

Vill du ha 2-in-1? One-Step Cleanser & Toner är en kombinerad rengöring med ansiktsvatten. Passar normal till blandhy och är den perfekta multiprodukten vid rengöring.

 

För maximal fukt: vid kallare klimat eller extra torra områden

Weleda_SkinFood_vm-bild

Weledas Skin Food och Cold Cream är två produkter som verkar extra fuktgivande. Skin Food är en universalkräm som vårdar torr och narig hud för att göra den mjuk och smidig igen. Ingredienserna ringblomma, kamomill, styvmorsviol har traditionellt använts för att lugna och vårda huden. En populär produkt som är mycket omtyckt av många! För en lättare konsistens av Skin Food finns Skin Food Light. Cold Cream är ett näringsrikt balm som är anpassat för torr till mycket torr hud. Med hjälp av Cold Cream, skapas ett skyddande lager på huden och som låser in fukten. Med vårdande mandelolja och bivax skyddas huden mot yttre påfrestningar och fungerar utmärkt att använda på eksem och lindrig klåda.

Mer läsning för dig:
Favoriter: duschkrämer från Weleda
Guide till Weledas kroppsoljor