Ekologiskt solskydd. Det är hög tid att klicka hem ordentliga solskydd inför vårsolen och sommarsemestern! På så vis har du ett lager hemma när väl solen behagar dyka upp. Vi har skapat en guide till solskyddsmärket Lovea så du kan hitta dina favoriter!

 

Lovea Sun Screen Moisturizing Spray SPF 30 BIO
Superbra allround solskydd. Lätt att applicera då den har smart spray funktion och inte bildar ett tjockt lager utanpå huden. Extra bra att den tål svett och bad – den är vattentålig!

Köp här >>>

 

Lovea Sun Screen Spray Disney Kids SPF 50 BIO
Solskydd för barn med hög SPF för att inte känslig hy ska brännas. Naturliga ingredienser, vattenfast och enkel att spraya på huden.

Köp här >>>

 

Lovea_After_Sun_Lotion_125ml.jpg

Lovea Moisturizing After Sun Lotion BIO
För att vårda och lugna solskadad hud fungerar denna After Sun Lotion perfekt. Ger kylande effekt och återfuktar på djupet.

Köp här >>>

 

Lovea Sun Screen Spray SPF 50
En ekologisk solkräm med högt solskydd som kommer i en praktisk sprayflaska. Krämen är ganska lätt i konsistensen, mer som en mjölk som sprayas ut, helst i handen för att undvika spill. Lätt att smörja in i huden och lämnar inga feta vita hinnor. Denna passar till bra till kroppen men kan också användas till ansiktet.

Köp här >>>

Lovea Natural Tanning Dry Oil Spray
Lovea Natural Tanning Dry Oil Spray
En härlig torrolja som ger en djup och intensiv bränna. Passar dig som lätt blir brun och aldrig bränner dig. Oljan ger fin lyster, doftar gott och ger fukt.

Köp här >>>

lovea-spf15-cream-spray

Lovea Sun Screen Spray SPF 15
Perfekt solskydd för hud som redan exponerats för solen och fått en ”grundbränna”. Solskyddsfaktorn är enkel att applicera med spraymunstycket, är vattenfast och innehåller 98 procent naturliga ingredienser.

Köp här >>>

Lovea-autobronzant-self-tanning-spray.jpg
Lovea Autobronzant Self Tanning Spray BIO
För dig som vill fuska fram lite bränna innan du beger dig ut på stranden så kan vi varmt rekommendera denna! Du får en naturlig och jämna bränna som du gradvis kan bygga upp. Tunn och lätt formula som du sprayar på huden.

Köp här >>>

 

Lär dig mer om solskydd:

Köp här för 149 kr  >>>
Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>