Bruns populära deodoranter har fått en ny familjemedlem – vi välkomnar nya deodoranten nr 06 med mustig pomelo till Naturligt Snygg-shoppen! 

Bruns-deodorant-mustig-pomelo-06

Nyheten från Bruns är en unisex deodorant med frisk och härlig doft av grapefrukt och bark, handgjord med noggrant utvalda råvaror. Fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. Passar dig som vill ha en mild, effektiv och dryg deodorant. Deodoranten kommer i en klassisk glasflaska med roller. Passa på att köpa deodoranten redan idag! >>>

Vi kikar vidare på Bruns deo-sortiment:

 

Bruns_deodorant_08

Bruns Deodorant nr 08 – frisk cypress, 60 ml är en unisex deodorant som är snäll och mild för huden. Den är helt fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. En effektiv och populär deodorant som håller dig torr och fräsch hela dagen! Nr 08 är doftsatt med fräsch eterisk olja från cypress och rosmarin som verkar bakteriedödande. Dryg och räcker länge!

Köp Bruns deodorant nr 08 här! >>>

Bruns_deodorant_09

Bruns Deodorant nr 09 – oparfymerad, 60 ml är en mild och oparfymerad deodorant fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. Passar dig med känslig hud eller för dig som är känslig för dofter. Effektiv, dryg och håller dig torr och fräsch hela dagen! Bruns deodorant nr 09 är Allergy certified märkt.

Köp Bruns deodorant nr 09 här! >>>Bruns deodorant nr 10

Bruns Deodorant nr 10 – klassisk engelsk ros, 60 ml är en dryg, effektiv och mild unisex deodorant, fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Deodoranten har en upplyftande doft av nyplockad ros och engelsk trädgård. En deodorant som håller armhålorna torra och fräscha!

Köp Bruns deodorant nr 10 här! >>>

Klicka här för att komma till hela Bruns sortiment! >>>