Hudvård för män. Brittiska Neal’s Yard Remedies gör inte bara fantastiska hudvårdsprodukter för kvinnor, de har också en serie speciellt utvecklad för män, som under hösten lanseras i ny uppdaterad design.

Spana in dessa högeffektiva produkter här:

 

Neal-yard-remedies-face-scrub-men

 

ANSIKTSSKRUBB

Neal’s Yard Remedies Revitalising Face Scrub verkar djuprengörande, utslätande och förbereder huden för rakning. Genom att skrubba huden regelbundet innan rakning blir huden lenare och dessutom motverkar detta inåtväxande hår och annan hudirritation.

Köp här för 245 kronor >>>

 

 

 

 

Neal-yard-close-shave-cream

 

RAKKRÄM

Neal´s Yard Remedies Men Close Shave Cream är en effektiv rakkräm för en smidigare rakupplevelse. Den har ett tjockt, krämigt lödder som rengör på djupet och gör huden len. Den innehåller en renande och röd lera, äpple som verkar sammandragande för huden samt mjukgörande olivolja.

Köp här för 245 kronor >>>

 

 

 

Neal-yard-cooling-aftershave-balm

 

AFTER SHAVE

Neal´s Yard Remedies Men Calming Aftershave Balm är en lugnande after shave-produkt som låter den nyrakade huden återhämta sig. Den innehåller bla ekologisk aloe vera som lugnar och har en lätt kylande effekt, ekologisk baobab som ger näring och återfuktar torr hud samt hyaluronsyra som stärker hudens barriär och bibehåller fukt i huden.

Köp här för 295 kronor >>>

 

 

 

Neal-yard-purifying-face wash

 

ANSIKTSRENGÖRING

Neal´s Yard Remedies Men Purifying Face Wash är en mild ansiktsrengöring som effektivt avlägsnar orenheter från huden. Den har en fräsch doft med citrus, örter och en träig bas. Den avlägsnar milt men effektivt orenheter och överflödig olja från huden, den förbereder även huden för för en bättre rakning genom att öppna och rena porerna.

Köp här för 245 kronor >>>

 

 

 

Neal-yard-remedies-age-defying-moisturiser

 

ANSIKTSKRÄM

Neal´s Yard Remedies Men Age Defying Moisturiser är en återfuktande ansiktskräm som är kliniskt bevisad att öka hudens fasthet och elasticitet. Den återfuktar huden upp till 48 timmar med ingredienser som plumpande hyaluronsyra och utjämnande 3-Peptide Complex som förebygger uppkomsten av rynkor.

En riktig boost för alla pappor!

Köp här för 545 kronor >>>

 

 

Neal-yard-remedies-invigorating-body-wash

 

DUSCHKRÄM & SCHAMPO

Neal´s Yard Remedies Men Invigorating Hair & Body Wash är en 2-i-1-rengöring för både kropp och hår. Den har en härlig doft av ekologisk grapefrukt, och eteriska oljor från bergamot som ger energi och är perfekt för att börja dagen. Invigorating Body Wash rengör milt utan att torka ut huden.

Köp här för 225 kronor >>>

 

 

 

neals-yard-remedies-mens-health-supplementKOSTTILLSKOTT

Neals Yard Remedies Men’s Health Boost är ett kosttillskott för män laddat med zink, B-vitamin och antioxidanter. Tillskotten hjälper till att bibehålla en bra allmän hälsa och är extra bra för vitalitet och uthållighet.

Det är turboladdat med superfoodhjältarna grönt te och rhodiola rosea, vitaminer, mineraler och flavonoider samt ett komplex av olika fytosteroler som stöttar cirkulationen i kroppen och stöttar immunförsvaret. Hjälper även till att upprätthålla god reproduktionshälsa och bra hormonbalans.

Köp här för 245 kronor >>>