Krämbaserat smink. Rms Beauty är ett av den ekologiska världens mest kända sminkmärken och produkterna älskas för att de är lätta att använda och ger grymma resultat. Här har Sofia F testat en highlighter i krämformat.

 

RMS Beauty, Amethyst Rose Luminizer. Det här är ett märke som jag verkligen gillar och tycker känns så lyxigt! Det skriker inte eko i designen och det är något som jag uppskattar. Vanligtvis använder jag RMS Magic Luminizer vilken jag är otroligt nöjd med. Jag upplever att Amethyst Rose Luminizer har en något annan lite oljigare konsistens, den är lite mer kladdig på huden och sjunker inte riktigt in lika väl. Den ger dock ett försiktigt skimrande, inte glittrigt resultat vilket är fint. Färgen ser lila ut i burken men den blir mer som ett genomskinligt skimmer på huden. Jag använder den på kindbenens högsta punkt, ovanpå överläppen, näsbenet och på kanterna av ögonlocken. Ingredienslistan är ren och innehåller bland annat ekologisk kokosolja som återfuktar huden. Ett extra plus för att den här produkten är inte innehåller några gmo-ämnen, den är glutenfri, sojafri och cruetly free. Produkten är dessutom väldigt dryg och håller i evigheter. 3/5 i betyg!

/Sofia F