Ansiktsserum. Sofia har testat ett serum med C-vitamin från brittiska Balance Me. Det är ett prisbelönt geléserum som ska minska pigmentering och jämna ut hudtonen samtidigt som den ska öka elasticiteten  i huden, samt minska linjers synlighet. Innehåller hyaluronsyra som återfuktar och minskar fina linjer, squalene utvunnet från oliver som är mjukgörande och fuktighetsbevarande.
Balance Me, Vitamin C Repair Serum: 
Det är ett vitt, lätt, fräscht citrusdoftande serum som går snabbt in i huden och direkt ger en skön återfuktande känsla. Kommer i en vit glasflaska med pump.
Jag använde den enbart på kvällen under testperioden. Det gav en bra effekt snabbt, mina pigmentfläckar blev märkbart ljusare efter bara en veckas användning. Men efter ett par veckor nådde den en slags platå, och sen hände inte så mycket mer. Jag har fortfarande synliga fläckar, men de är lite ljusare än de var tidigare och därmed lite lättare att sminka över. Min hudton är också jämnare, så på det hela taget är jag nöjd, även om jag väntade mig en ännu bättre effekt över tid. Ett minus är dock att den inte är så dryg. efter fyra veckors användning, endast till kvällen dessutom, är den slut. Betyg: 4/5. 
/Sofia B