Ekologisk kroppsolja. Dr. Hauschka är ett tyskt varumärke som erbjuder ansiktsvård, kroppsvård och sminkprodukter. I denna recension har Moa E testat och recenserat Dr Hauschka Blacktorn Toning Oil.

Dr Hauschka Blacktorn Toning Oil

Oljor, oljor, oljor, Ja, jag älskar oljor och Dr Hauschka Blacktorn Toning Oil har blivit lite av en ”Everyday companion” för mig. Den är med mig lite överallt, och har liksom inte fått stå i badrumsskåpet för den åker fram så ofta. Min sambo använder den också. Han är inte något fan av hudvård, så det är ett gott tecken. Jag använder den mestadels efter varje dusch innan jag går och lägger mig. Den smälter in i huden på ett fantastiskt sätt och den känns väldigt lyxig. Den fungerar även utmärkt som en massageolja till hela kroppen. Oljan doftar härligt örtig och lagom mycket, plus på det! Flaskan har också en smart låsfunktion så den är lätt att ta med på resa utan att den kladdar ner hela necessären. Dock är den något svårarbetat när den inte är uppvärmd så tänk på att ta den direkt efter duschen eller arbeta upp den mellan händerna innan så du inte tar för mycket av produkten i onödan.
Betyg: 4.5 av 5
/Moa E