I den här recensionen har Andrea S testat en hudvårdsrutin från koreanska märket Whamisa med tre härliga produkter. Läs vad hon tyckte om det!

 

Hudvårdsrutin från Whamisa

Organic Flowers Cleansing Oil, Whamisa

Jag är ett stort fan av rengöringsoljor, det känns så rätt att inte torka ut huden i onödan. Rengöringsoljan från Whamisa är en mycket ljus och flyktig olja, som trots det rengör grundligt men ändå milt. Jag har testat att ta bort ögonsmink och det funkar bra. Den doftar väldigt trevligt, en milt blommig doft med en hint av citrus och te. Mycket dryg produkt, det räcker med ett litet pump på den praktiska platsflaskan. Oljan innehåller hassel-, argan- och jojobafröolja och ska passa alla hudtyper.

Betyg: 4,5 av 5

Organic Flowers Toner Deep Rich

Whamisa har olika typer av toners, det här är en av de tjockare varianterna som till konsistensen nästan mer liknar ett serum. Det är första gången jag testar en sån toner och jag är verkligen supernöjd! Den ger mycket fukt åt huden och passar perfekt som grund för ett ”riktigt” serum. Eftersom den är lite tjockare tar det några extra sekunder innan den torkar in, vilket ger gott om tid för att hinna applicera nästa lager. Även denna produkt doftar mkt trevligt, en lite kraftigare te-doft. Det är ingen billig toner, men den är väldigt dryg.

Betyg: 5 av 5

Organic Flowers Water Cream Natto Gum

Water Cream Natto gum är framförallt framtagen för fetare hy, jag har mer normal till yttorr hy, men jag tycker att den har funkar väldigt bra nu under vår och försommar då min hud inte behöver lite mkt fett/fukt. Och tillsammans med den tjockare tonern så jag har fått bra resultat och en hud som hållit sig mjuk och pigg hela dagen. Generellt skulle jag dock inte rekommendera just denna till riktiga torrisar. Krämen är väldigt tunn och lätt, den absorberas snabbt. Doften är lite medicinsk, lite svårt att definiera den. Dock så känns inte den här produkten så dryg, jag fick slut på tuben långt innan toner och rengöring, så den får ändå räknas som rätt dyr.

Betyg: 4 av 5

/Andrea S

Spana in hudvården från Whamisa här>>>

Därför ska du testa fermenterad hudvård