Ekologisk ögonkräm. Ett sätt att hålla huden runt ögat mer fuktad är att använda sig av ögonkräm eller ögongel. Det kan hjälpa till att mjuka upp linjer runt ögonen. Här Har Sofia testat ett ögonserum från brittiska prisbelönade märket Evolve, packat med återfuktande hyaluronsyra.

 

 

Evolve, Hyaluronic Eye Complex. 
Evolve är ett naturligt hudvårdsmärke som använder naturliga vegetabliska oljor och superfood, och tillverkas för hand i Hertfordshire i England. Hyaluronic eye complex är ett parfymfritt ögonserum som innehåller stamceller från tropiska växter, hyaluronsyra och gurkextrakt. Det ska ge ögonområdet en fuktboost och hjälper till att reducera puffiga ögon, strama åt och minska synligheten front ögonen. Passar alla hudtyper.

Serumet är en tunn gel som kommer i en praktisk liten brun glasflaska med rollertopp. Rollern gör att serumet känns extra svalt och behagligt när det påförs. Är man riktigt torr vid ögonområdet kan det med fördel avvändas under en vanlig ögonkräm.

Det här har blivit en riktig favorit för mig. När man lägger på serumet så känner man nästan direkt hur det stramar upp och dämpar puffigheten runt ögonen. Jag är i perioder ganska torr under ögonen och då har huden pirrat något när serumet appliceras. Jag tycker att mina fina kråkfötter har blivit mindre tydliga och de mörka ringarna mindre påtagliga. Rollern ger också en extra svalka som jag fullkomligt älskar. Det är också en otroligt dryg produkt. Efter fyra veckors testande dagligen har jag knappt gjort av med hälften. Underbar! Betyg: 5/5. 

/Sofia B