Ansiktsserum. Serum är ett bra tillägg till hudvårdsrutinen och här har Frida testat ett från Juice Beauty som fokuserar i detta fallet på mogen hud. Det är berikat med aktiva växtlipider och uppstramande peptider som hjälper till att återställa fasthet och hudelasticitet.

Juice Beauty Signal Peptides Firming Serum

Det här serumet skulle jag gärna bada i! Använder det på ansikte, hals och dekolletage. Den smarta pipetten gör att man får en perfekt dos varje gång. Serumet är vitt och mjölkaktigt i konsistensen. Det luktar lite starkt precis när man sätter på det men doften försvinner snabbt. Huden känns fantastiskt len och fin den period jag testar. Ansiktet är mjukt och smidigt och huden känns återfuktad och fyllig. Jag ser ingen dramatiskt skillnad på rynkor, men det här serumet är det nog meningen att man ska använda i åratal. Och det skulle jag gärna göra.

Betyg: 4,5 av 5

/Frida F