Rengöring för ansiktet. Denna lyxiga rengöring från Tata Harper är en modern ekologisk skönhetsklassiker! Det är en ansiktsrengöring som också fungerar som en peeling för ansiktet. Du som är känslig kan använda den ibland som peeling, och du med tålig hud kan använda den oftare som en rengöring. Kan användas både morgon och kväll. Formulan består bland annat av ett fint pulver från aprikoskärnor, samt enzymer från granatäpple, röd lera, pilbarksextrakt och eteriska oljor från grapefrukt. Ingredienserna är 100% naturliga, och av dessa är 80% ekologiskt odlade.

Tata Harper, Regenerating cleanser, 125 ml, 935 kronor.

I 125 ml-förpackningen kommer cleansern i en grönfärgad elegant, men tung, glasflaska med pump. Krämen är ljust rosafärgad, med små, små fina peelingkorn och har en lätt, fräsch doft av grapefrukt. En liten mängd appliceras på torr hud, och enzymerna aktiveras genom en lätt massage, men undvik ögonområdet. Skölj sedan ordentligt med vatten. Den tar effektivt bort smink och döda hudceller, och efteråt känns huden ren på djupet, mjuk och len utan att vara uttorkad på något vis, och har en härlig lyster och fräschör. Jag har ganska känslig hy, speciellt när det gäller enzym-peeling, men har kunnat använda denna utan problem, då den är väldigt mild. Jag har dock inte använt den mer än ett par gånger i veckan för att vara på den säkra sidan.

Enda minuset är kanske priset, men eftersom den är väldigt dryg, en liten mängd räcker långt, så låter jag inte det dra ner mitt betyg. Betyg: 5 av 5

/Sofia B