Ansiktskräm. Sophia har testat Estelle & Thild Probiotic Cream och Ultra Rich Balm från Estelle & Thild, två doftfria krämer som är extra lämpliga för känslig hud – och för hennes lilla baby!

Estelle & Thild Probiotic Cream

Estelle & Thild Probiotic Cream är en fuktkräm anpassad för känslig blandhy. Den är doftfri och kommer i en vit pumpflaska. Utseendet av produkten är stilren vilket jag gillar. Den är helt enkelt en snygging i badrumsskåpet eller necessären!

Jag har testat produkten i ca 5 veckor och min hy älskar den.

Den återfuktar och skapar ingen irritation. Det enda jag kände var att nu när det blev kyligare så har jag behövt lägga till extra fukt i form av andra produkter. Men annars gillar jag den! Jag är nu därför riktigt sugen på att testa flera produkter ur Estelle & Thilds ansiktsvård.

Min hy har även varit extra känslig i form av torrhet och irritation så denna har varit dunder tillsammans med Ultra Rich Cream från Estelle & Thild för att få den där extra fuktboosten. Jag gillar även att krämen är doftfri nu när jag har en bebis på mig 24/7 för att inte förvirra henne med massor av dofter. Det känns även bra att använda en produkt som både är ekologisk och som också hon kan få på sig utan att reagera. Den får helt klart betyg 5 men kommer nog använda den mest under vår/ sommar när jag tenderar att vara mer oljig. Betyg: 5 av 5Estelle & Thild, Ultra Rich Cream Jag har också testat Ultra Rich Cream från Estelle & Thild till mig och bebis. Och jag älskar den! Jag skulle säga att det är den perfekta multifunktionella produkten. Den passar bra som en extra fuktboost eller som nattkräm för mig nu när det är kyligare men även perfekt till bebis känsliga hy så som röd bebisrumpa eller torrhet. Jag kan verkligen varmt rekommendera den för utslag, känslighet och torrhet. Perfekt att också bara behöva ha med sig en kräm som passar oss båda två. Det ultimata för en mamma har jag nu lärt mig! Ultra Rich Cream är doftfri vilket jag föredrar nu när jag har en liten bebis här hemma, både för att inte stöka till det med dofter men även för den känslig huden till både mig och henne. Jag har även blivit mer känslig nu under amningen, vilket jag tror har med hormoner att göra. Men denna har räddat min hy och tog bort utslagen jag fick efter bara en vecka. Denna förtjänar verkligen ett toppbetyg! Betyg: 5 av 5
/Sophia