Ekologisk ansiktsmask. BYBI är ett varumärke från Storbritannien med hudvårdsprodukter med en färgstark-look. I denna recension har Emma testat och recenserat Bybi Acid Gold AHA Resurfacing Face Mask.

Bybi Acid Gold AHA Resurfacing Face Mask

Jag har testat Bybi Acid Gold AHA Resurfacing Face Mask som är en exfolierande ansiktsmask med aha-syra. Produkten kommer i en lyxig lila glasburk och tillsammans medföljer en liten appliceringsborste. Det första jag möts av när jag skruvar av locket är en underbar doft av apelsin och citrus. Masken är orange och konsistensen skulle jag säga är en blandning av en kräm och en gelé – gillar den verkligen!

Jag penslar ett tunt lager av masken på rengjord hud och låter den verka i 5-15 minuter. Eftersom jag har tålig hy så låter jag den oftast sitta i 15 minuter. Det pirrar lite i huden på grund av AHA-syran men är inte obehagligt eller gör ont. När den verkat klart sköljer jag av den med ljummet vatten. Efteråt känns huden mjuk och har fått en helt ny lyster. All tidigare glåmighet är borta tack vare att mina döda hudceller försvunnit. Jag avslutar med ett lugnande och vårdande serum och en ansiktskräm.Den här masken uppfyller alla mina kriterier; den är prisvärd, effektiv, väldoftande och lyxig – fullpott!

Betyg: 5 av 5

/Emma M

Här hittar du hela vårt sortiment av ekologiska ansiktsmasker >>>

Mer läsning om BYBI:

Rengöring från BYBI som rengör på djupet!