Ekologiskt smink. Inika har funnits sedan 2006 och har ett brett utbud av ekologisk skönhet/ makeup. Makeupen är 100% naturlig och vegansk. I denna recension har Sophia D testat och recenserat Inika Liquid Eyeliner – Black.

Inika Liquid Eyeliner – Black

Jag har testat Inikas Eyeliner i färgen svart. Den kommer i en svart stilren förpackning med guldig text. I första anblick kändes den verkligen lovande! Jag älskar smink och att experimentera men har faktiskt inte testat en ekologisk eyeliner, utan kört på kajalpenna om jag velat ha något lite extra. Så jag var verkligen supertaggad på att få testa denna eyeliner från Inika!

Jag började med att träna på mina skills som var lite bortglömda, det är ju lite lättare med kajalpenna eftersom eyelinern är flytande. Men jag kollade youtube-videos och tränade. Och ja, jag hittade den rätta knycken kan man säga!

Jag började att göra vingen längst ut och sedan drog jag in mot mitten. Jag kör dock inte hela franslängden då jag tycker det blir en neutral/ naturlig look att bara ha på eyeliner på kanten av ögonlocket och utåt.

Jag tycker att eyelinern är lätt att applicera, den kletar inte och om man råkar dra fel/ för långt då är det lätt att fixa till med en tops. Den svarta nyansen är verkligen bra och drar inte alls åt det gråa hållet vilket jag kan tycka att en del eyeliner gör. Den ska passa känsliga ögon och det gör den, vilket är perfekt för en känslig och linsbärande typ som mig.

Betyg: 5 av 5

/Sophia D

Mer läsning om Inika:

Högt betyg till Inika Liquid Mineral Foundation!