Ekologisk mascara. Lily Lolo är ett brittiskt varumärke som är mest kända för sitt mineralbaserade smink. I denna recension har Sofia B testat och recenserat Lily Lolo Natural Mascara i färgen svart – en av Lily Lolos bäst säljande produkter.

Lily Lolo Natural Mascara – Black

Lily Lolo ”Natural Mascara” är en  naturlig mascara som ska ge fransarna volym, längd och definition. Mascaran är fri från parfym, silikoner och alkohol, dessutom veganvänlig och oftalmologiskt testad, vilket innebär att den är testad på människor under översyn av ögonläkare (oftalmolog).

Den kommer i en stilren svart och vit förpackning och har en ganska stor borste som smalnar av vid toppen. Formulan är fyllig, med bra svärta, och torkar snabbt. Det gör att det kan bli lite klumpigt ibland, speciellt i ögonvrån i och med att det lätt samlas mer produkt på borsten där, och man måste jobba in produkten lite extra för att få ett jämnt resultat. Men det ger bra volym direkt, och för extra dramatik kan man med fördel ge fransarna en ytterligare omgång utan att de blir hårda.

Jag tycker att den ger en snygg naturlig look, bygger bra längd och volym och framför allt, det som gör den oslagbar för mig, den sitter HELA DAGEN. Inga pandaögon här inte. Den är dessutom oerhört lätt att ta bort när så behövs, inget gnuggande är nödvändigt.

Betyg: 4,5 av 5

/Sofia B

Mer läsning om Lily Lolo:

Sommartips: Foundation med solskydd från Lily Lolo