Bruns Products är grundat av Bruns Frisörer som har sin bas i Lund. Varumärket har allt för hår, men även härliga deodoranter och handkrämer. Alla produkter produceras lokalt i Skåne.

I denna recension har Sophia D och Emma M testat och recenserat Bruns Hårserum nr 60 Ljuv Olibanum.

Bruns Hårserum nr 60 Ljuv Olibanum 10 ml

Sophia D testar: Jag har testat Bruns hårserum nr 60 som är en hårolja/ serum för håret. Serumet doftar olibanum, grape och citrongräs så det är väldigt citrusdoftande! Vilket känns fräscht och friskt!

Mitt hår om jag skulle beskriva det med tre ord, tjockt, självfall och lockar sig på olika ställen ibland. Jag har några bilder där jag ser exakt ut som en ung Ted Gärdestad rent hårmässigt. Ett riktigt kalufs, vilket jag älskar oerhört mycket men också kämpar med! Det krävs oljor, balsam och hårinpackning i mängder för att hålla det i balans.

Hårserumet från Bruns ska ge fukt och glans, och det gillar man ju! Och, resultat för mig är att det funkar utmärkt för just detta. Jag behöver dock en rätt rejäl mängd vid användning vilket är det ända minuset.

Men vad jag gillar produkten, både doften och att det ger mitt hår massor av glans! Jag gillar även att det är roll-on.

Detta hårserum är allt för antingen skadade/ frissiga hår eller för kalufs som mitt!

Betyg: 4,5 av 5

/Sophia D

Emma M testar: Jag har testat Bruns Hårserum med doft av olibanum, även kallad frankincense, som ska ge glans och fukt åt håret. Serumet kommer i en liten glasflaska som är den perfekta handväskstorleken på 10 ml. Under locket finns en roller som låter mig rulla ut serumet. Jag rullar ut lite i handen, värmer det mellan händerna, kramar in det i topparna och drar mina fingrar genom hårlängderna. För mitt tjocka och torra hår krävs ungefär 3 omgångar för att verkligen få resultat men när det väl är i så känns det riktigt bra. Mitt friss dämpas, håret känns betydligt mjukare och mycket mer följsamt.

Tillsammans med olibanum doftar den grape och citrongräs som är en väldigt söt kombo. Direkt ut flaskan doftar den lite för sött för min smak men i håret älskar jag den.

Jag blev även positivt överraskad över hur länge den lilla flaskan räckte. 10 ml är inte mycket men den har räckt länge och då har jag använt den nästan dagligen.

Betyg: 4 av 5

/Emma M

Mer läsning om Bruns Products:

Favorit: Hårmask från Bruns